Friday, April 16, 2010

Sape x suke dapat Award... Kan?? ;p

Sape x suke dapat Award kan?? hehe.. 1st time dapat Award.. owh sangatlah berbangga menerimanya.. thanks mama+norma.. saya sangatlah gumbira ++ jakun sket.. haha.. ;p

 
 Cantikkan Award ni?? Tau ramai yang berkenan.. kan.. kan.. ;p

Nak dapat Award ni ada syaratnya.. wuuu.. siap bersyarat2.. hehe.. but syaratnya senang je..

1. THANKS AND LINKS THAT THE PERSON GIVE YOU THE AWARD

Dear mama+norma cayunk.. Thanks a lot dear coz give me the Award.. Arigato!! Syukran!! Toce.. toce!! Trimas!! hehe.. Sayang kamu!!

2. PASS THE AWARD ON TO THE 15 BLOGGER YOU'VE RECENTLY DISCOVERED AND THINK ARE FANTASTIC

Wuuuuu.. sapekah yang bertuah agak2nye?? Hehe.. Actually saya orang baru dalam berblogging ni.. belum ramai kawan2 blogger.. puas dah pilih2.. kirenya blog yang dapat Award ni daripada saya memangla sangat bertuah.. hehe..

Orang2 ++ Blog2 yang bertuah:

1. Ben Ashaari (fav blog neh.. suke sangat baca bebelan Ben.. Hihi..)
2. Uncle (banyak ceta2 best kat blog Uncle.. lemak berkrim gitu.. x caye?? x caye korang bole la menyinggah..)
3. pinklurve (blog ni meriah!! suke!!)
4. Princess Liyana (tuan blog ni comel.. tapi dah berpunye ye.. ;p)
5. Diana Nabila (tuan blog ni pun cute.. tapi macam biasala.. org cute2 ni selalunye dah berpunye.. Hihi..)
6. farenova (banyak info2 menarik kat blog ni.. thanks ye farenova atas info2 berguna..)
7. Kak Khairun (memang banyak info2 yang bagus2 kat blog Kak Khairun.. best!!)
8. Cikgu Muny (baru je melawat blog ni.. best.. saya sukela.. (^__^) nanti leh share2 ceta dengan Cikgu Muny plak k..)


Haish.. ada 8 je blog yang saya dapat bagi Award ni.. lagi 7 x tau la nak letak blog sape lagi.. huhu.. tapui xpe, nanti saya rajin2kan diri ni wat blogwalking.. kot sempat.. hehe.. alasan je tu.. alahai.. ;p OK.. bagi sesape yang nak saya wat blogwalking kat blog dia, sila tinggalkan jejak anda kat chatbox saya.. senang2 nanti saya datang melawat k.. (^__^) So ada peluang lagi kamu2 untuk dapatkan Award ni.. hehe..

9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.

3. CONTACT SAID BLOG AND LET THEM KNOW THEY HAVE WON THE AWARD

OK.. tgh calling2 mereka2..

4. STATE 7 THINGS ABOUT YOUSELF

Nasib baik ada 7 je.. hehe.. ni rahsia, kalau kamu2 dah tau rahsia ni jangan bagitau orang lain tau.. RAHSIA KITA.. hihi.. ;p

1.I Luv My Nenek yang comel.. hihi.. really Luv her.. muah2..
2. I Luv My Mum & My Dad forever..
3. I Luv My Bucuk: Mia, Fatin, Man, Aji & Ami.. comel sangat.. hihi..
4. I Luv My Job.. teaching.. teaching.. & teaching.. It's FUN!!
5. I Luv shopping.. hihi.. SHOPAHOLICSSSSS!!
6. I Luv My Bestfren: Rose, Elis, Echah, Ezza, Norma, Na, Zinn, Aza.. wuuu.. ramai rupenye bestfren saya.. Saya sayang kamu semua!!
7. Akhir sekali.. sudah semestinye saya sayangkan anak2 istimewa saya..

 Gambar gumbira dapat Award.. hihi.. Senyum lebar lagi.. (^__^)

Orait.. habis sudah akhirnye menjawab soklan2 cepu emas d atas.. hihi.. Penerima2 Award bole la menjawab soklan2 cepu emas ni sesedap hati dan rasa kalian.. hehe.. Papai..

5 comments:

BEN ASHAARI said...

huk huk.... tqqqq .... huwaaa.... gembira tak terkata ... lapar lak neh ...

Chekgu Pinces said...

Hehe.. u r welcome Ben.. (^__^) kite nak suh Ben jelajah blog kite plak.. bole x Ben??

paw said...

Azimah! i linked u!~

Chekgu Pinces said...

OK.. no prob.. nak melawat blog u plak Cik Paw.. (^__^)

dyana said...

waaa... gambirenyer rase hati saye dpt award... malangnye saye x reti mcm mane nak amek award... uhuk3 (dgn jakunnyer... huhu)... time kacih kak im, muwah-muwah miaw-miaw...! :p

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails